Especialidade en mariscos e peixes Cociñar o que trae a marea Cociñar o que traia a marea, milimetrar o punto de cocción dos peixes e programar a carta de mes en mes. Ver máis Especialidade en mariscos e peixes Cociñar o que trae a marea Cociñar o que traia a marea, milimetrar o punto de cocción dos peixes e programar a carta de mes en mes. Ver máis
Restaurante

Ríos O Freixo, en Serra de Outes

Ríos converteuse nunha das boas casas de comidas que teñen o peixe e os mariscos como aceno de distinción.

Mariscos

Mariscos

Os mariscos de tempada -en especial, as recoiro á prancha, tamén ameixas e percebes...

Peixes

Peixes

Peixes e mariscos son o noso selo de distinción.

Arroces

Arroces

Arroz coa centola desmenuzada, arroz con carabineiros...

Sobremesas

Sobremesas

Desde un excelente coulant de Araguany ata unhas filloas recheas de crema...

Referencia

Guía Repsol

Cociñar o que traia a marea, milimetrar o punto de cocción dos peixes e programar a carta de mes en mes. Fernando Ríos e o seu irmán Domingo son a garantía de que a cociña galega non só son ” productazos” senón moito coñecemento. Nun espazo cómodo e familiar con vistas á ría de Muros e Noia, desfilan manxares como as zamburiñas en tres preparacións (con touciño entrefebrado e verduritas, con salsa de champagne e gratinadas); as luras da ría; peixes en caldeirada ou á brasa; ameixas en salsa… Atractiva carta de viños con máis de 250 referencias.

Contáctanos

12:00h - 00:00h

Paseo Ribeira 56 Freixo Oute
A Coruna, 15288 O Freixo España

+34 981 76 51 20